Książka „Pięć pór roku w naszej kuchni”, Aldony Kujawy i Jerzego Buczyńskiego, jeleniogórskich autorów, propagatorów zdrowego odżywiania jest wspaniałym źródłem informacji o żywieniu i przepisach kulinarnych, które stosują z powodzeniem od wielu lat. Książkę napisali dla ludzi, którzy chcą być zdrowi i cieszyć się długim życiem. Aldona Kujawa, współzałożycielka Ośrodka Edukacji Makrobiotycznej, przed laty prowadziła „Barek Natura” w Jeleniej Górze, żyje w zdrowiu i pogodzie ducha od dziewięćdziesięciu lat, a Jerzy Buczyński jeszcze siedem lat dłużej. W 2019 roku wydali drugą część „Pięć pór roku w naszej kuchni”.”Myślimy, że tym, czym dzielimy się z Państwem przyniesie dużo przemyśleń, może też coś zmienicie w życiu. Świat się ciągle zmienia, a w związku z tym i natura. Może warto też za tym podążać, rozwijać swoją wiedzę i doświadczać czegoś nowego. My podjęliśmy temat związany z odpornością. Uważamy, że od niej zależy komfort i długość naszego życia.”

Spotkanie odbywa się na zaproszenie Dyskusyjnego Klubu Książki „Laboranci z Karkonoszy”.

 

Dyskusyjny Klub Książki - Logo